tisdag 14 augusti 2007

Billströms Konditori & Cafe


Hyfsat nyöppnat och himla välkommet: Billströms - ett riktigt café i Skäris. Menyn är visserligen uteslutande köttig och helt utan överraskningar, men sojamjölk är standard på menyn och det går att få god vegomacka fixad. Bra bröd och gott om plats, inne och ute. Hurra!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Undvik Billströms café i Skärholmen. Det är världens enda café där man inte får dricka kaffe utan att köpa något till. Hur kan ett café förbjuda folk från att dricka kaffe? Undvik!

Anonym sa...

jag jobbade där och varför vi satte denna regel var för att det var massa tjaffs med ungdomar som satt där i timmar men en kaffe... men det är rätt .. dom borde ta bort den regeln

Anonym sa...

Jag var där idag och de har fortfarande den reglern, men inte så som ni påstår. lunga ner er gott folk. De har den regeln BARA under lunchen pga att det kommer 10 pers ibland och köper EN KAFFE, medans det står hungriga gäster som vill sitta och äta sin mat på sin lunch som är på 45 min som då måste vänta till dessa 10 PERS HAFT SITT LILLA SNACK SOM IBLAND ÄR PÅ TVÅ TIMMAR, och det enda som köpt då är EN kaffe.
Och som sagt så fungerar det så bara under lunchen och INTE annars!!!!!!!