torsdag 9 augusti 2007

ATTENTION!

Indiegympa!

I'm so excited and I just can't hide it!

Missar tyvärr första tillfället den 16/8 eftersom jag befinner mig på sydligare breddgrader då, men de följande två datumen kan ni ju räkna med att se mej åla runt på en handduk nere i Vinterviken. Liza och Victor, jag räknar iskallt med er närvaro.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Pelle blir ju så förbannad. Bara namnet säger allt - Norsblogg. Johanna, Viktor, Liza (i nämnd ordning) ni tar ju inte ert ansvar. Inte en enda sketen artikel om den lilla, men av spänning infekterade, blindtarmen på röda linjen där slutstationen heter Fruängen.
Vem av er skriver historien om post-arbetarklassförorterna midsommarkransen, telefonplan, västertorp, fruängen och sist men viktigast av alla hägerstensåsen?

Vem av er har gått in på Pizzeria Hägern för att mötas av stanken av gammal fylla, hållit andan, samtidigt sagt "vegetariana" OCH blivit saluterad av någon mellanstadiekompis? Varför kommenteras inte den arkitektoniska mervärdet som faktiskt finns i Medborgarhuset, det på åsen alltså? Har ni helt missat storslagna mosaiken på det sedan länge nedlagda posthuset som med all tydlighet visar hur brevbärare såg ut på tidigt 80-tal? Varför har ni inte testat om 60 meterbanan nere vid tunnelbanan är snabb eller långsam? Det verkar som om ni inte ens provsuttit i stenstolarna utanför vänstertorpsbadet som högerspöket Kristina Alvendal talat illa om bara för Mao liksom är en av stolarna?

Ni stympar, med kirurgisk skicklighet, röda linjen varje gång ni sätter vid tangentbordet. Njuter ni, måhända, av det också?

/En besviken Pelle

Anonym sa...

Ja jag njuter då av det.

/Babe straight outta Sätra

Victor sa...

pelle, din stackars sate. vi har alla tre bott i den där gudsförgätna tarmen (samtidigt) och flyttat därifrån (typ samtidigt). uppenbarligen är du inte lika lyckligt lottad. jag lider med dig.

i vår programförklaring, som du säker kan få en kopia av från johanna, står det klart och tydligt att vi skriver om livet mellan liljeholmen och norsborg, hence "norsblogg". vi länkar gärna till dig om du startar en egen, gudsförgäten, blogg. vi kan till och med gästskriva, jag har mycket hemskt att minnas från world class västertorp, till exempel.

puss och kram.

Victor sa...

btw, pelle, vi ses på indiegympan.