söndag 6 april 2008

And the winner is..

På Willys i Aspudden jobbar världens trevligaste kassakille. Han heter Johan och han är så jävla trevlig och verkar så genuint hjärtlig att han smälter både mitt och sambons hjärta när vi har turen att få handla av honom. Jag vet inte om det är hans unga ålder, eller om han är en ruggigt bra skådis - men faktum är att ikväll när vi gick förbi Willys och tittade in och såg honom sitta sysslolös i kassan så utbrast sambon bestört: -"Is he still working? When did I come here today, 2? Aww, poor guy!!". Det här var alltså vid halv nio, vilket innebär att han jobbar ett normalt åttatimmarspass, men vi kände ändå att vi ville gå in dit och protestera mot butikschefen som uppenbarligen är en slavdrivare av rang som låter Johan sitta i kassan så länge!

Det måste väl ändå ses som en bedrift att få ett inköp av Premier mineralvatten, frysta grönsaker och Willyschoklad att kännas som en gemytlig liten utflykt?

1 kommentar:

eff sa...

Han är en robot, fatta.

Willys har en fabrik i Rumänien som bokstavligt talat skiter ut såna på löpande band. Råkar veta att Fredrik Lindström konsultade när de tog fram den svensktalande modellen.